MUST HAVE UHANE NAJDEŠ TUKAJ

Vračilo in menjava blaga

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga


Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo ima potrošnik (po 43.č in 43. d členu ZVPot) pravico, da v 14 (štirinajstih) dneh podjetju na elektronski naslov info@xstyle.si sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.


Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.


Potrošnik mora najkasneje v 14 (štirinajstih) dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Saša Ivanoš, s.p., Gosposvetska cesta 39, 2000 Maribor.


Po prejetju blaga podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa prejeta plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.


Stranka mora obvezno v roku 14 dni javiti na elektronski naslov info@xstyle.si namero, da bo izdelek vrnila, mi pa bomo poslali navodila za vračilo. Stranka ima potem še 14 dni časa, da izdelek vrne na naš naslov. V nasprotnem primeru žal denarja ne moremo vrniti.


Vračilo prejetih vplačil bo izvedeno tako, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. 


Pri odstopu od pogodbe kjer je bilo koriščeno dobroimetje ali koda za popust se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Dobroimetje se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se uporabniku vrne kot dobroimetje.


Obrazec za odstop od pogodbe izdelkov je na voljo TUKAJ.Loading...