MUST HAVE UHANE NAJDEŠ TUKAJ

Splošnimi pogoji


Splošno


 
Spoštovani obiskovalec

Pred uporabo spletne trgovine vas vabimo, da pazljivo preberete spodaj navedene Splošne pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izjavljate, da se strinjate, razumete in v celoti sprejemate navedene pogoje.
 
Spletna trgovina Xstyle.si, s katero upravlja Saša Ivanoš, s.p. (v nadaljevanju ponudnik) je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku.
Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini. Ob registraciji v spletno trgovino obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ki ga sam določi v svojem profilu ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. 
 
Splošni pogoji poslovanja in uporaba spletne trgovine Xstyle.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine Xstyle.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom, uporabniki in kupci blaga (v nadaljevanju: kupci).
 


Upravitelj spletne trgovine


 
polno ime: Prodaja po spletu, Saša Ivanoš, s.p.
kratko ime: Saša Ivanoš, s.p.
naslov: Gosposvetska cesta 39, 2000 Maribor
matična številka: 6722709000
davčna številka: 50010298
TRR: SI56 6100 0000 9057 528 odprt pri Delavski hranilnici, d.d.
davčna številka: 50010298
telefon: 040 882 599
e-pošta: info@xstyle.si
Podjetje je vpisano v Poslovni register Slovenije na dan 11.11.2014.

Registrski organ: AJPES, Izpostava Maribor

 


Dostopnost informacij


 
V skladu z 43. b členom ZvPot se ponudnik zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba zagotovil naslednje informacije:
- identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matična številka),
- kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo ter odpravo morebitnih težav (e-pošta, telefon),
- bistvene značilnosti blaga oziroma storitev iz ponudbe spletne trgovine (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
- dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi spletne trgovine, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
- pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
- vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
- način plačila in dostave,
- časovno veljavnost ponudbe,
- rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
- pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.
 


Cene in veljavnost ponudbe


 
Vse cene v spletni trgovini so navedene v € (evrih) in ne vsebujejo DDV-ja saj ponudnik ni davčni zavezanec. Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave.
 
Navedene cene v spletni trgovini so nepreklicne in veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila, pod spodaj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
 
Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen, brez predhodnega obvestila.
 
Veljavnost akcijske ponudbe
Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi, ki se lahko med seboj razlikujejo. Akcijske cene veljajo do zaključka akcije oziroma razprodaje zalog.
 


Postopek nakupa
MOŽNOSTI NAROČANJA


Naročilo je možno oddati preko večine komunikacijskih kanalov (spletna trgovina, telefon, Facebook, e-mail).
POSTOPEK NAROČILA


Registracija za nakup ni obvezna, naročilo lahko oddate tudi kot gost. Kupec izbere artikle in jih doda v košarico nato klikne na gumb "Blagajna". V blagajni lahko še popravi količino ali odstrani artikel, izbere način plačila in vnese podatke za dostavo (registriranim uporabnikom se izpišejo avtomatično). Po želji lahko dodate tudi kak komentar. Sledi le še zaključek nakupa s klikom na gumb "Zaključi naročilo".
NAROČILO SPREJETO


Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Na tem koraku ima kupec v roku 1 (ene) ure možnost preklicati naročilo. Kupcu se na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.
 
Obvestilo o preklicu naročila je možno preko elektronske pošte na info@xstyle.si ali telefonu na številko 040 882 599.
V elektronskem sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:
- v naslovu sporočila: Preklic naročila
- v vsebini naročila: a) ime in priimek kupca, b) naslov kupca, c) številko naročila
 
Elektronski naslov s katerega opravljate preklic naročila se mora ujemati z elektronskim naslovom, ki je uporabljen pri potrditvi nakupa.
 
NAROČILO POTRJENO

Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Prek elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga.
 
BLAGO ODPREMLJENO
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.
 


Načini plačila


 
Nakup preko www.xstyle.si je varen, hiter in udoben. Kupec mora poskrbeti, da so njegovi podatki pravilni in resnični, ne glede na način plačila.
 
V spletni trgovini Xstyle.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
 
PLAČILO PO POVZETJU

naročeno blago plačate z gotovino poštnemu uslužbencu ob prevzemu pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.
 
Če izberete ta način plačila, bo pošiljka odposlana še isti ali naslednji delovni dan (odvisno od ure naročila). Vsa naročila oddana do 16. ure bodo poslana še isti dan (ponedeljek-petek).
 
Pri plačilu po povzetju se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša:
- 1,05 € za pakete v vrednosti do 98 €,
- 1,07 % vrednosti paketa pri paketih z vrednostjo od 98 € do 501 €,
- 5,36 % pri paketih z vrednostko nad 501 €.
 
Ta strošek ni zajet v vrednost naročila in na ta znesek nimamo vpliva saj ga določa Pošta Slovenije.
V primeru, da ste navedli za dostavo drug naslov, plačilo po povzetju ni možno.
 
PLAČILO PO PREDRAČUNU
naročeno blago lahko plačate po predračunu, ki ga prejmete na vaš e-mail naslov ob zaključku oddaje naročila. Predračun lahko plačate preko katerekoli spletne banke ali s plačilom položnice na banki ali pošti.
 
Rok plačila predračuna je 3 (tri) delovne dni. Takoj po izvršenem naročilu se naročeni izdelki za vas tudi rezervirajo. Pošiljka bo odposlana šele, ko bo vaše nakazilo vidno na našem TRR. To je isti ali naslednji dan, odvisno od banke in ure nakazila. Po poteku roka za plačilo se naročilo stornira in sprosti rezervacija.
PLAČILO PREKO PAYPALA


Ob kliku na gumb "Zaključi naročilo" vas bo preusmerilo na vaš PayPal račun preko katerega poravnate znesek naročila.
Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju z razčlenjenimi stroški.


 
Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun).
 
Zgornji načini plačil veljajo pri vseh ponudbah razen, če je drugače navedeno v sami ponudbi. Pridržujemo si pravico, da pri določenih ponudbah omejimo načine plačila na samo enega ali poljubno kombinacijo plačilnih načinov. Takšna sprememba bo jasno zapisana pri sami ponudbi.
 
Pogodba na daljavo med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik zaključi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo z vsebino naročila). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji obvezujoči tako za ponudnika, kot za kupca.Dobavni roki


 
Za izdelke na zalogi je dobavni rok 1-3 delovnih dni.
 


Dostava


 
Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Blago, naročeno v naši spletni trgovini gre na pot v najkrajšem možnem času. Hitrost in udobnost dostave je za nas ključnega pomena zato temu področju posvečamo posebno pozornost.
 
Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 16. ure bodo odposlana še isti dan, pričakujete jih lahko naslednji delovni dan. Naročila prejeta po 16. uri bodo odposlana naslednji delovni dan (če bo le možno pa še isti dan). Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo odposlana prvi delovni dan. 
 
Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu vam bo pismonoša pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 (petnajstih) dneh prevzamete na vaši pošti.


Dostava se vrši le na teritoriji Republike Slovenije.
 


Osebni prevzem


 
Izdelke, kupljene v spletni trgovini lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja - Gosposvetska cesta 39, 2000 Maribor ali vam z našo dostavo dostavimo na dom (velja le za področje Maribora). Osebni prevzem označite v postopku nakupa nakar vas bomo poklicali, da se dogovorimo o mestu prevzema. Pri osebnem prevzemu odpadejo vsi stroški pošiljanja.
 


Neprevzete pošiljke


 
Vsi neprevzeti paketi nam povzročijo dodatne stroške, ki jih moramo plačati mi (stroške odpreme + stroške vračanja paketa). Stranki, ki ni prevzela paketa si pri vnovičnem naročilu pridržujemo pravico do spremembe načina plačila.
Neprevzeta pošiljka ni odstop od pogodbe. Več na povezavi.
Cenik dostave Vsa naročila pošiljamo preko Pošte Slovenije s katero imamo sklenjeno pogodbeno razmerje.


 
Če se odločite za plačilo po povzetju:
- ob nakupu do 30 € znašajo dostavni stroški 2,49 €,
- ob nakupu nad 30 € so dostavni stroški brezplačni (vam jih podarimo).
 
Pri plačilu po povzetju se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 € za pakete v vrednosti do 98 €. Ta strošek ni zajet v vrednost naročila in na ta znesek nimamo vpliva saj ga določa Pošta Slovenije.
 


Če se odločite za plačilo preko PayPala:


- ob nakupu do 30 € znašajo dostavni stroški 2,49 €,


- ob nakupu nad 30 € so dostavni stroški brezplačni (vam jih podarimo).Če se odločite za plačilo po predračunu:
- ob nakupu do 30 € znašajo dostavni stroški 1,49 €,
- ob nakupu nad 30 € so dostavni stroški brezplačni (vam jo podarimo).
Pravica do odstopa od pogodbe, vračilo blaga
Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo ima potrošnik (po 43.č in 43.d členu ZVPot) pravico, da v 14 (štirinajstih) dneh podjetju na elektronski naslov info@xstyle.si sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.
Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.
Potrošnik mora najkasneje v 14 (štirinajstih) dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Saša Ivanoš, s.p., Gosposvetska cesta 39, 2000 Maribor.
Po prejemu blaga podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa prejeta plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. 
Stranka mora obvezno v roku 14 dni javiti na e-mail: info@xstyle.si namero, da bo izdelek vrnila, mi pa bomo poslali navodila za vračilo. Stranka ima potem še 14 dni časa, da izdelek vrne na naš naslov. V nasprotnem primeru žal denarja ne moremo vrniti.

Vračilo prejetih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. 
Pri odstopu od pogodbe kjer je bilo koriščeno dobroimetje ali koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabnik ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Dobroimetje se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se uporabniku vrne kot dobroimetje. 

Obrazec za odstop od pogodbe izdelkov je na voljo TUKAJ.Stvarna napaka
Napaka je stvarna, kadar:


- artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet,


- artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana,


- artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane,


- je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila. 
Kako se preverja primernost artikla?


Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.
Kako se stvarno napako uveljavi?


Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla. 
Vračilo zaradi stvarne napake se lahko uveljavlja, v kolikor se napaka pokaže v roku dveh let po prevzemu blaga. Kupec ima časa dva meseca od odkritja napake, da o le-tej obvesti prodajalca in zahteva uveljavljanje stvarne napake.
Obrazec za prijavo stvarne napake je dostopen s klikom tukaj.
Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.
Garancija


 


Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo.
 


Varnost


 
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja podatkov ter naročil. Varnost nakupa zagotavljamo tudi z upoštevanjem vseh veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske in mednarodne zveze potrošnikov.
 


Varovanje osebnih podatkov


 
Pri registraciji ali nakupu kupec dovoli podjetju Saša Ivanoš, s.p. zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.
 
Saša Ivanoš, s.p. se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo varovala podatke uporabnikov.
 
Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika in za nedoločen čas oziroma če Zakon o varovanju osebnih podatkov predvideva drugače, za čas kot ga predvideva.
 
Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene izvedbe naročil oziroma ponudbe, komunikacijo s kupcem, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter, če se kupec tako odloči za pošiljanje obvestil, novic in ponudb (preko GSM aparata, e-pošte, pisno na naslov).
 
V tem okviru se zbirajo naslednji podatki: IP naslov, osebno ime, naslov stalnega ali začasnega prebivališča, telefonska številka, naslov elektronske pošte, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s spletno trgovino. 
 
Podjetje Saša Ivanoš, s.p. spoštuje zasebnost uporabnikov spletne trgovine Xstyle.si in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih ne bo uporabilo drugače kot izključno za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, ki bi za to imel zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju s strani uporabnika spletne trgovine. Saša Ivanoš, s.p. lahko podatke posreduje samo pogodbenemu obdelovalcu podatkov.
 
Uporabnik je tudi sam odgovren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


 


Komunikacija z uporabniki


 
Komunikacija z uporabniki Xstyle.si poteka preko spletne strani in preko elektronskih sporočil torej preko sredstev komunikacij na daljavo, v izjemnih primerih tudi telefonsko oziroma po pošti. Komunikacija z uporabniki poteka tudi preko družabnih omrežij na katerih je registriran profil Xstyle.si.
 
Uporabnik za določeno ponudbo izve na internetni strani www.xstyle.si ali preko oglasnih sporočil v tiskanih, elektronskih ali spletnih medijih.
 
Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
- jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
- pošiljatelj bo jasno razviden,
- različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
- jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
- željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.
Promocijske kode


 


Občasno obiskovalcem e-novic ali preko drugih komunikacijskih kanalov pošljemo promocijsko kodo. Promocijska koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Promocijska koda je vedno časovno omejena, izkoriščena mora biti v omejenem roku, sicer je neveljavna. Izkoristi se tako, da se na blagajni vnese v posebno okence "Promocijska koda (kupon)" in potrdi s klikom na gumb "Uporabi kupon." Promocijske kode med seboj niso združljive. Kupec lahko izkoristi ob vsakem nakupu samo eno promocijsko kodo.
 


Dobroimetje
Z vsakim nakupom v naši spletni trgovini pridobite dobroimetje, ki ga lahko izkoristite ob naslednjem ali kateremkoli drugem nakupu.
Višina dobroimetja je odvisna od višine nakupa. Pri vsakem izdelku je razvidno, kolikšna je vrednost dobroimetja za posamezni izdelek.
Dobroimetje lahko prejmete in izkoristite samo, če ste registriran uporabnik. Registracijo lahko opravite skupaj z oddajo naročila.
Dobroimetje se zabeleži na vaš račun ko prevzamete naročilo za katerega ste ga prejeli.
V primeru vračila izdelkov se dobroimetje prejeto za njih stornira. 
Dobroimetja vam ne moremo zamenjati za gotovino ali kakršno koli drugo obliko denarja. 
Darila
Radi obdarujemo svoje kupce. Zato smo za vas pripravili darilca, ki jih prejmete ob nakupu nad določeno vrednostjo.  
Pri tem so tako meja kot možna darilca vselej eksplicitno in nedvoumno navedena. Če se obiskovalec odloči za nakup in pri tem prejme darilo, se hkrati zaveda in obveže, da se mora prav tako vrniti tudi darilce, če pride do vračila artiklov delno ali v celoti, razen če preostala vrednost od nakupa vseeno presega mejo, ki je bila določena za darilce, ali če stranka v isti vrednosti zamenja vračajoči artikel za kakšnega drugega iz spletne trgovine. 
Prav tako daril, ki jih stranke prejmejo brezplačno ob nakupu, ne menjujemo in ne vračamo vrednosti takšnega izdelka. 

Mnenja uporabnikov in ocene izdelkov
Mnenja, komentarji in ocene izdelkov, ki jih podajo uporabniki ali obiskovalci, so del funkcionalnosti spletne trgovine in so namenjene skupnosti uporabnikov.
Prodajalec ne odgovarja za vsebino mnenj, komentarjev in ocen izdelkov, ki jih podajo uporabniki ali obiskovalci. Prodajalec mnenja, komentarje in ocene pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča, žaljiva, obscena ali po mnenju Prodajalca ne nudijo koristi drugim uporabnikom ali obiskovalcem spletne trgovine. Prodajalec ne odgovarja za informacije v mnenjih, komentarjih in ocenah ter se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz teh informacij.
Z oddajo mnenja, komentarja ali ocene se uporabnik oziroma obiskovalec izrecno strinja s pogoji uporabe in Prodajalec dovoljuje objavo dela ali celotnega besedila v vseh elektronskih in drugih medijih. Prodajalec ima pravico vsebino mnenja, komentarja ali ocene uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu Prodajalca, vključno z objavo v oglasih ali drugih trženjskih komunikacijah. Avtor mnenja, komentarja ali ocene hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja, komentarje ali ocene ter da te pravice brezplačno, neizključno in časovno neomejeno prenaša na Prodajalca.


 


Odveza odgovornosti 
Ponudnik se po svojih najboljših možnosti trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovi strani. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.
 


Pritožbe in spori


 
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@xstyle.si ali po klasični pošti na naslov: Saša Ivanoš, s.p., Gosposvetska cesta 39, 2000 Maribor.
 
Ponudnik mora v 5 (petih) delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
 
Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Saša Ivanoš s.p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ. 
 
Splošni pogoji poslovanja veljajo od 11.11.2014.
 
Splošne pogoje poslovanja ter vse ostale informacije lahko podjetje Saša Ivanoš, s.p. spremeni brez predhodnega obvestila.
 
V primeru dodatnih informacij ali vprašanj v zvezi s Splošnimi pogoji poslovanja nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte na info@xstyle.si. Z veseljem vam bomo pomagali!
Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov v naši spletni trgovini!
Loading...