PREVERI NOVE MODELE UR TUKAJ

Pogosta vprašanja

...
Najbrž Vas bo zanimalo...
Če danes naročim, kdaj bo paket pri meni?

Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 16h bodo odposlana še isti dan, pričakujete jih lahko naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo odposlana prvi delovni dan. Vendar si Pošta Slovenije pridržuje pravico dostave paketov v dveh delovnih dneh.
 

Kakšni so dostavni stroški?

Če se odločite za plačilo po povzetju:
- ob nakupu do 30 € znašajo dostavni stroški 2,49 €,
- ob nakupu nad 30 € so dostavni stroški brezplačni (vam jih podarimo).

 

Pri plačilu po povzetju se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaaša 1,05 € za pakete v vrednosti do 98 €. Ta strošek ni zajet v vrednost naročila in na ta znesek nimamo vpliva saj ga določa Pošta Slovenije.

 

Če se odločite za plačilo preko PayPala:

- ob nakupu do 30 € znašajo dostavni stroški 2,49 €,

- ob nakupu nad 30 € so dostavni stroški brezplačni (vam jih podarimo).

 

Če se odločite za plačilo po predračunu:

- ob nakupu do 30 € znašajo dostavni stroški 1,49 €,

- ob nakupu nad 30 € so dostavni stroški brezplačni (vam jih podarimo).

 

Osebni prevzem:

Izdelke, kupljene v spletni trgovini lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja – Gosposvetska cesta 39, 2000 Maribor. Pri osebnem prevzemu odpadejo vsi stroški pošiljanja.

 

Kako lahko plačam paket?

Na izbiro imate več načinov plačila:

 

1. Poštarju lahko plačate po povzetju, ko vam prinese paket. Torej - poštar vam bo prinesel paket na dom, plačate kar njemu. Če vas ob dostavi ne bo doma, pa vam bo pustil obvestilo o prispeli pošiljki s katerim potem dvignete pakat na vaši pošti. Paket vas čaka na pošti 15 dni.

V naročilu označite: plačilo po povzetju.

 

2. Plačate lahko po predračunu preko UPN-naloga ali spletne banke. V tem primeru v naročilu izberite: preko spletne banke oziroma po predračunu. 

Po oddaji naročila boste na e-mail prejeli vse potrebne podatke za plačilo. Pri plačilu po predračunu bo paket poslan, ko bo predračun poravnan. 

 

3. Plačate lahko preko PayPala. V tem primeru izberite v naročilu: Paypal in sledi korakom.

Če imate možnost prevzema naročila kar osebno pri nas označite v naročilu: Osebni prevzem. Poklicali vas bomo in se dogovorili o terminu prevzema. Naročilo plačate ob prevzemu z gotovino.

 

Kako sploh kupim izdelke?

Registracija za nakup ni obvezna, naročilo lahko oddate tudi kot gost.

 

Izberete artikle in jih dodate v košarico nato kliknete na gumb "Blagajna." V blagajni lahko še popravite količino ali odstranite artikel, izberete način plačila in vnesete podatke za dostavo (registriranim uporabnikom se izpišejo avtomatično). Po želji lahko dodate tudi kak komentar.

 

Sledi le še zaključek nakupa s klikom na gumb "Zaključi naročilo."

 

Če vam je ljubše pa lahko oddate naročilo tudi preko telefona, e-maila ali zasebnega sporočila na Facebooku.

 

Ali lahko vrnem ali zamenjam artikel?

Vsekakor v primeru, da vam artikel ni všeč ali vam ne odgovarja velikost ga lahko vrnete ali zamenjate v roku 14 dni.

 

Artikel mora biti v takem stanju kot ste ga prejeli in v originalni embalaži. 

V primeru, da se odločite za vračilo, vas bremeni le strošek poštnine pošiljanja. Ob vračilu izdelkov vam vrnemo celotno kupnino skupaj z dostavnimi stroški. 

Ob vračilu navedite številko vašega TRR-a na katerega vam nakažemo kupnino.

 

Kaj je dobroimetje?

Z vsakim nakupom v naši spletni trgovini pridobite dobroimetje, ki ga lahko izkoristite ob naslednjem ali kateremkoli drugem nakupu.

 

Višina dobroimetja je odvisna od višine nakupa.Pri vsakem izdelku je razvidno, kolikšna je vrednost dobroimetja za posamezni izdelek.

 

Dobroimetje lahko prejmete in izkoristite samo, če ste registriran uporabnik. Registracijo lahko opravite skupaj z oddajo naročila. 

 

Dobroimetje se zabeleži na vaš račun ko prevzamete naročilo za katerega ste ga prejeli. 

 

V primeru vračila izdelkov se dobroimetje prejeto za njih stornira.

 

Dobroimetja vam ne moremo zamenjati za gotovino ali kakršno koli drugo obliko denarja.

 

Je res, da pri nakupu prejmem darilo?

Radi obdarujemo svoje kupce. Zato smo za vas pripravili darilca, ki jih prejmete ob nakupu nad določeno vrednostjo. Darilca med katerimi lahko izbirate vas že čakajo na blagajni.

 

Pri tem so tako meja kot možna darilca vselej eksplicitno in nedvoumno navedena. Če se odločite za nakup in pri tem prejmete darilo, se hkrati zavedate in obvežete, da se mora prav tako vrniti tudi darilce, če pride do vračila artiklov delno ali v celoti, razen če preostala vrednost od nakupa vseeno presega mejo, ki je bila določena za darilce, ali če v isti vrednosti zamenjate vračajoči artikel za kakšnega drugega iz spletne trgovine.

 

Prav tako daril, ki jih prejmete brezplačno ob nakupu, ne menjujemo in ne vračamo vrednosti takšnega izdelka. 

 

Kako uporabim promocijsko kodo?

Če ste prejeli od nas promocijsko kodo (kupon) jo lahko pri naročilu uporabite tako, da jo vnesete na blagajni v posebno okence "Promocijska koda (kupon)" in potrdite s klikom na gumb "Uporabi kupon." 

 

Promocijska koda je vedno časovno omejena, izkoriščena mora biti v določenem roku sicer je neveljavna.

 

Promocijske kode med seboj niso združljive. Ob vsakem nakupu lahko izkoristite samo eno promocijsko kodo.

Je možno artikle videti v živo?

Seveda je možno. Prosimo vas, da nas v tem primeru predhodno obvestite na 040 882 599.

Ali je artikel identičen kot na sliki?

Za večino artiklov v spletni trgovini to drži, lahko pa se zgodi, da se kateri izmed njih razlikuje od realnega stanja izdelka. Zaradi različnih nastavitev monitorja so vse slike na naši strani informativnega značaja.

 

Ali so v urah baterije?

Da. Ure pošljemo z že vstavljeno delujočo baterijo.

Nega nakita

Nakit je nasploh precej občutljiv in ob nepravilni negi in uporabi bo hitro zgubil svoj prvotni videz.

  • nakit snemite pred tuširanjem ali kakršnim koli kontaktom z vodo. Nakit po večini ni primeren za stik z vodo, saj lahko hitreje zgubi barvo in tudi trpežnost nakita pade hitreje. Snemite ga tudi ko opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila,
  • snemite ga pred spanjem in ga hranite v temnejših prostorih, najbolje v za to namenjenih škatlicah in ne na soncu,
  • nakit lahko čistite vendar počnite to z malce tople vode, ki jo daste na krpo in nato s suho krpo pobrišete sledi vode. Izogibajte se čistilom, saj lahko snovi reagirajo različno ali zgubijo barvo.
  • ni primeren za morje z izjemo nerjavečega jekla (stainless steel) vendar tudi tu bodite pozorni,
  • vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Nakit je v večini primerov narejen iz sledečih materialov, ki jih je dobro poznati:

  • Stainless steel - nerjaveče jeklo - kirurško jeklo je material, ki je precej močan in odporen na zunanje vplive. Je nerjaveč in v večini primerov uporabljen za moški nakit,
  • Zlitina je material ki je zelo pogosto uporabljena za izdelavo nakita, ne škodi koži razen v primeru alergije, kot načeloma vsaka kovina (tudi zlato in srebro). Zlitina je izraz za material, ki je sestavljen iz ene ali več kovin, po večini je to cink, baker in podobni materiali. Material je trpežen in zelo pogost, vendar se izogibajte vode, saj lahko čez čas potemni.
  • Posrebrena osnova je kadar je primarna druga kovina in nanjo nanešen premaz srebra (seveda v manjših količinah). To daje kovini lep lesk in trpežnost. Vendar se je prav tako potrebno izogibati vode.