MUST HAVE UHANE NAJDEŠ TUKAJ

Plačilni pogoji in dostava


Načini plačila


Nakup preko www.xstyle.si je varen, hiter in udoben. Kupec mora poskrbeti, da so njegovi podatki pravilni in resnični, ne glede na način plačila.


V spletni trgovini Xstyle.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

PLAČILO PO POVZETJU


Naročeno blago plačate z gotovino poštnemu uslužbencu ob prevzemu pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.

Če izberete ta način plačila, bo pošiljka odposlana še isti ali naslednji delovni dan (odvisno od ure naročila). Vsa naročila oddana do 16. ure bodo poslana še isti dan (ponedeljek-petek).


Pri plačilu po povzetju se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša:

- 1,05 € za pakete v vrednosti do 98 €,
- 1,07 % vrednosti paketa pri paketih z vrednostjo od 98 € do 501 €,
- 5,36 € pri paketih z vrednostjo nad 501 €.

Ta strošek ni zajet v vrednost naročila in na ta znesek nimamo vpliva saj ga določa Pošta Slovenije.
V primeru, da ste navedli za dostavo drug naslov, plačilo po povzetju ni možno.

PLAČILO PO PREDRAČUNU


Naročeno blago lahko plačate po predračunu, ki ga prejmete na vaš e-mail naslov ob zaključku oddaje naročila.
Predračun lahko plačate preko katerekoli spletne banke ali s plačilom položnice na banki ali pošti.

Rok plačila predračuna je 3 (tri) delovne dni. Takoj po izvršenem naročilu se naročeni izdelki za vas tudi rezervirajo. Pošiljka bo odposlana šele, ko bo vaše nakazilo vidno na našem transakcijskem računu. To je isti ali naslednji dan, odvisno od banke in ure nakazila. Po poteku roka za plačilo se naročilo stornira in sprosti rezervacija.


PLAČILO PREKO PAYPALA


Ob kliku na gumb "Zaključi naročilo" vas bo preusmerilo na vaš PayPal račun preko katerega poravnate znesek naročila.


Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun).

Zgornji načini plačil veljajo pri vseh ponudbah razen, če je drugače navedeno v sami ponudbi. Pridržujemo si pravico, da pri določenih ponudbah omejimo načine plačila na samo enega ali poljubno kombinacijo plačilnih načinov. Takšna sprememba bo jasno zapisana pri sami ponudbi.

Pogodba na daljavo med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik zaključi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo z vsebino naročila). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji obvezujoči tako za ponudnika, kot za kupca.

Dobavni roki


Za izdelke na zalogi je dobavni rok 1-3 delovnih dni.

Dostava


Spletna trgovina sprejema naročila 24 na dan. Blago, naročeno v naši spletni trgovini gre na pot v najkrajšem možnem času. Hitrost in udobnost dostave je za nas ključnega pomena zato temu področju posvečamo posebno pozornost.

Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 16 ure bodo odposlana še isti dan, pričakujete jih lahko naslednji delovni dan. Naročila prejeta po 16 uri bodo odposlana naslednji delovni dan (če bo le možno pa še isti dan). Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo odposlana prvi delovni dan. 

Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu vam bo pismonoša pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 (petnajstih) dneh prevzamete na vaši pošti.


Dostava se vrši le na teritoriji Republike Slovenije.

Osebni prevzem


Izdelke, kupljene v spletni trgovini lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja - Gosposvetska cesta 39, 2000 Maribor ali vam z našo dostavo dostavimo na dom (velja le za področje Maribora). Osebni prevzem označite v postopku nakupa nakar vas bomo poklicali, da se dogovorimo o mestu prevzema. Pri osebnem prevzemu odpadejo vsi stroški pošiljanja. 

Cenik dostave


Vsa naročila pošiljamo preko Pošte Slovenije s katero imamo sklenjeno pogodbeno razmerje.

Če se odločite za plačilo po povzetju:
- ob nakupu do 30 € znašajo dostavni stroški 2,49 €,
- ob nakupu nad 30 € so dostavni stroški brezplačni (vam jih podarimo).

Pri plačilu po povzetju se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 € za pakete v vrednosti do 98 €. Ta strošek ni zajet v vrednost naročila in na ta znesek nimamo vpliva saj ga določa Pošta Slovenije.

Če se odločite za plačilo preko PayPala:
- ob nakupu do 30 € znašajo dostavni stroški 2,49 €,
- ob nakupu nad 30 € so dostavni stroški brezplačni (vam jih podarimo).


Če se odločite za plačilo po predračunu:
- ob nakupu do 30 € znašajo dostavni stroški 1,49 €,
- ob nakupu nad 30 € so dostavni stroški brezplačni (vam jih podarimo).
Loading...