MUST HAVE UHANE NAJDEŠ TUKAJ

Izjava o varstvu potrošnikov

Varovanje osebnih podatkov


Pri registraciji ali nakupu kupec dovoli podjetju Saša Ivanoš, s.p. zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Saša Ivanoš, s.p. se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo varovala podatke uporabnikov.

Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika in za nedoločen čas oziroma če Zakon o varovanju osebnih podatkov predvideva drugače, za čas kot ga predvideva.

Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene izvedbe naročil oziroma ponudbe, komunikacijo s kupcem, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter, če se kupec tako odloči za pošiljanje obvestil, novic in ponudb (preko GSM aparata, e-pošte, pisno na naslov).

V tem okviru se zbirajo naslednji podatki: IP naslov, osebno ime, naslov stalnega ali začasnega prebivališča, telefonska številka, naslov elektronske pošte, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s spletno trgovino. 

Podjetje Saša Ivanoš, s.p. spoštuje zasebnost uporabnikov spletne trgovine xstyle.si in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih ne bo uporabilo drugače kot izključno za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, ki bi za to imel zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju s strani uporabnika spletne trgovine. Saša Ivanoš, s.p. lahko podatke posreduje samo pogodbenemu obdelovalcu podatkov.

Uporabnik je tudi sam odgovren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


Loading...