MUST HAVE UHANE NAJDEŠ TUKAJ

Garancija


Garancija na ročne ure


 V spletni trgovini www.xstyle.si s katero upravlja Prodaja po spletu, Saša Ivanoš, s.p. vam nudimo 12-mesečni garancijski rok na vse ročne ure v naši ponudbi. Garancija se nanaša na mehanizem ure in ne velja za pasove ur, baterije, stekla, zaponke.

Garancija prične teči z dnem nakupa in velja pod pogoji, ki so določeni s to garancijo. Garancijo lahko uveljavljate vedno samo skupaj z računom prodajalca ter z izpolnjenim reklamacijskim obrazcem (nahaja se na dnu strani - kliknite nanj in si ga natisnite).

Jamčimo, da bomo uro v garancijskem roku brezplačno popravili, če bo do napake prišlo po krivdi proizvajalca.
V kolikor se garancijsko popravilo ne opravi v roku 45 dni ali če se napake ne da odpraviti, vam je podjetje Prodaja po spletu, Saša Ivanoš, s.p. dolžno zamenjati uro z enako ali vrniti celotno kupnino na vaš TRR.

Garancijska doba se podaljša za čas, ko je bila ura v popravilu. Kupec izgubi vse zgoraj navedene pravice v primeru, da je bila ura odprta s strani nepooblaščenega serviserja.

Garancija NE velja v primeru:
- poškodb ohišja (gumbi vključeni),
- poškodb ohišja in pasu (razjedenost) nastalih zaradi zunanjih vplivov (potenje, deodoranti, izpostavljanju močnim virom svetlobe in toplote),
- počenega stekla,
- izpraznjene baterije,
- poškodb pasu,
- poškodb nastalih zaradi nepravilnega ravnanja in nepazljivosti,
- normalne obrabe izdelke, ki je zaradi vsakodnevne uporabe pričakovana.

Garancija velja na ozemeljskem območju Republike Slovenije. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu.

Ob nakupu izdelka stranka prejme garancijski list in navodila za uporabo.

Garancijska izjava:


Garancija za ročne ure je 12 mesecev. Izdelek, ki bo poslan v reklamacijo vam bomo v roku 45 dni vrnili popravljenega ali ga zamenjali z novim. Če to ni mogoče vam bomo vrnili celotno kupnino. Okvare zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja z izdelkom in mehanske poškodbe so izvzete iz garancijskih pogojev.
Pokvarjen izdelek pošljete na naslov: Prodaja po spletu, Saša Ivanoš, s.p., Gosposvetska cesta 39, 2000 Maribor skupaj s kopijo računa in izpolnjenim reklamacijskim obrazcem.

Reklamacijski obrazec
Loading...