040 / 882 599

 

 

Zdravo, midva sva Saša in Goran!

 

Sediva na kavču in premišljujeva kako bi se Vam predstavila.

 

Gledava "Slovenija ima talent"...saj ne, šaliva se. Gledava svoj talent in izbrane izdelke, ki sva jih pripravila za Vas. Resnično, samo za Vas! Precej izvirnih izdelkov se je namreč nabralo, za nekatere mogoče še niti niste vedeli, da so lahko tako lepi in hkrati tako ugodni. Enostavno rada bi jih delila z Vami.

 

Nisva mlada, nisva stara, se pa imava rada in tako bo z Vami, ko se boste odločili in naročili najine izdelke. Pravzaprav niso najini, za Vas pa jih bova nabavljala noč in dan, poleti in pozimi, ob lepem in grdem vremenu. Najina spletna trgovina mora delovati vseskozi in zavedava se, da je to mogoče samo z Vašo pomočjo. 

 

Ženske, kdo jih ne bi imel rad. Vsaka ima mamo, sestro, taščo, prijateljico, ki jo bo obdarila. 

 

Draga dekleta, poskrbite tudi za svojo dušo. Vsaka ženska je lepa, ko pa doda še kos nakita in modno torbico ter nasmeh na usta, potem ji ni konkurence. Seveda vse navedeno velja tudi za vas fante, ki to berete. Upamo, da niste v manjšini. :)

 

 

Ne govoriva rada o sebi. Vesela pa bova, če boste najin nagovor razumeli pri brskanju po tej spletni trgovini.

 

Ob prvem obisku naše spletne trgovine boste morda zgolj opazovalec iz radovednosti, kasneje pa Vam bo zagotova prirasla k srcu. Tu bo namreč veliko lepega, vedno nekaj novega, veliko nagradnih iger, popustov, presenečenj ter modnih in malo manj modnih nasvetov. Vsak Vaš komentar, kritika, želja...je dobrodošel. Želimo si čim več osebnega stika, bodisi preko e-pošte, Facebook omrežja ali telefona. Če pa boste v bližini, Vas povabiva na rogljiček in kavico.

 

Predvsem pa bodo izdelki in njihove cene tiste, zaradi česar se boste vračali. Saj to je tudi naš namen in zavedamo se, da tudi Vaš.

 

Lepo in udobno se namestite ter začnite s sprehodom po spletni trgovini. Izdelki in mi že čakamo na Vas.

Pa ne prehitro, da se nam stran ne sesuje! Prijazni strici pri Element Lab-u, kjer so nam izdelali stran so nam sicer zagotovili, da je to nemogoče ampak previdnosti ni nikoli odveč... :)