040 / 882 599

 

 

 

Te zanima kdo smo ekipa Xstyle.si? Zaenkrat smo trije.
Saša, Goran in Mitja...

 

 

 

   Saša

    šefica, ki ukazuje

 

 

    Rojstni kraj: Celje
    Horoskop: levinja
    Hobiji: glasba, vrtičkanje, slikanje

 

 

Precejšnji del življenja sem preživela v Bistrici ob Sotli. Partner mi pravi »rezervna Štajerka,« pa čeprav sem že dolgo časa naturalizirana Mariborčanka.

 

Vsak delovni dan mi je poseben izziv. Kako mi tudi ne bi bil, ko pa ne vem kaj sta mi pripravila "moja" (no, v bistvu je samo eden) fanta. Se zavedate kako je, ko moraš navsezgodaj speči palačinke, da o litrih skuhane kave niti ne govorim ali ko moraš poslušati šesturno debato o tem, kako se pravilno zvija cigaret.

 

Potem pa sem šefica, ki ukazuje. Malo morgen! No, pa saj se ne smem preveč pritoževati. Ko se le uspem razjeziti sta vsaj eno uro tiho. Predvsem pa mi nikoli ni dolgčas. Smeha je v izobilju ko pride Gogi z neko idejo pa ga vsi gledamo malo začudeno, nihče pa mu ne pove, da nimamo pojma o čem govori. Ali pa ko Mitja ob 14 uri zmagoslavno ugotovi, da je dojel kar sem mu naročila ob 8 uri zjutraj.

 

Živim za družino, 6-letna hčerka Tia je moje veselje, ponos in življenje. Redke trenutke sproščanja najraje preživljam v domačem kraju. Mamino kosilo pod jablano je privilegij sploh če je zbrana vsa družina.

 

Ljudem želim le vse najboljše, cenim poštene ljudi, teh žal ni veliko. Rada imam otroški smeh, majhne stvari, ki naredijo velik dan, Toše Proeskega in morje.

 

3 najbolj neumne stvari o meni:

- zaradi ljubezni sem se po 27-ih dneh poznanstva preselila k sedanjemu partnerju 80 km stran od doma in obenem pustila službo (no, pa sva še skupaj in srečna),

- v mladosti sem se rada šla avtoštop

- na tretjo še čakam.

 

 

 

   Goran

    šef, ki dela

 

 

    Rojstni kraj: Maribor

    Horoskop: bik

    Hobiji: filmofil, brez glasbe bi težko živel, šport na daljavo

 

 

Vsi me kličejo Gogi. Želel sem postati zdravnik, pa učitelj telesne vzgoje, malo me je vleklo v medicino, a končal sem v ekonomiji. 


Tinejdžerska leta sem preživel kot zaprisežen heavy metalec, vse življenje pa kot športnik. Sedaj bolj na kavču pred tv-jem a bolje to kot nič. S taščo se, verjeli ali ne, zelo dobro razumem. 

 

Večinoma me boste našli v delovnem elementu. Lenarim bolj poredko a ko si dam duška potem ni ne konca ne kraja.

 

Pravijo, da sem perfekcionist. Bo najbrž držalo. To je O.K. dokler s tem motiviram svoja sodelavca k popolnosti a problem nastane, ko začnem s tem pretiravati (v tem sem svetovni prvak). Takrat doživim bližnje srečanje z vedrom mrzle vode za katerega poskrbi Saša (pa ji nič ne zamerim, je najbolj dobrosrčna ženska na svetu) ali me ekipa da na "off" (beri: kazenski odhod na enourni sprehod).

 

Drugače sem preprost, povprečen, normalen (koliko si pač lahko v današnjih časih) fant srednjih let. Alergičen sem na cvetni prah, pršice, laži in krivico.


Blažen med ženskami! Partnerka in obenem sodelavka, hčerka, ki je smisel mojega življenja, dve sestri, muca. Povprečje kvari le naš Mitja ampak ga ne damo ker je za nas preveč pomemben in ker skrbi za dobro razpoloženje v hiši.

 

In ko sem že pri njem, kupi si moje simpatije, ko reče: "Boljše popiti dva dobra piva kot eno slabo", skrije pa se pred mano, ko izjavi: "Saj bo boljše!"

 

3 najbolj neumne stvari o meni:

- nekje v kleti imam kompletno statistiko vseh svetovnih in evropskih nogometnih prvenstev do leta 2010,

- s prijateljem Bojanom sem odigral 10.833 partij šaha (ja, sva beležila) - uf, kje je že to,

- ker sem enkrat (pa niti nisem bil več tako mlad) bil extra pameten in sem izgubil stavo sem za "nagrado" moral prehoditi relacijo Maribor - Ptuj.

 

 

 

   Mitja

   podpora ("vse živo")

 

 

    Rojstni kraj: Maribor

    Horoskop: riba

   Hobiji: ni da ni...računalništvo (vse od železnine do igranja iger), risanje, branje, filmi, fotografija, ročne spretnosti (izdelava kipcev, modelčkov...), zbirateljstvo, kuhanje, pivologija in še veliko drugega.

 

Že v zgodnji mladosti sem dobil prvi računalnik in od takrat je ta naprava moj stalni spremljevalec skozi življenje (doma in službeno).


Za razliko od šefa Gogija se s športom nikoli nisem kaj dosti ukvarjal. Sem pa v času osnovne šole treniral namizni tenis in (da se pohvalim) bil eden najbolj perspektivnih igralcev v tistem času.

V mladosti sem bil vedno nekoliko uporniški, vso srednjo šolo sem recimo imel samo en zvezek za vse predmete in še tega sem nekega dne izgubil. Namesto k matematiki sem za učitelja hodil po opravkih.


V bistvu sem tak še danes: ukalupljena pravila, postopki, zakoni in birokracija na splošno me odbijajo. Tudi s politiko se ne ukvarjam in v življenju (prisežem) nisem niti enkrat šel na volitve.

Vedno pa sem imel veliko prijateljev in dejstvo je, da se še zdaj zelo dobro ujamem z vsakim človekom, ki ga poznam. Sem namreč zelo toleranten človek.

 

Pravijo, da sem dokaj razgledan, talentiran, pošten, odkrit...Jaz o tem ne vem nič, ker sem pač takšen kot sem. 

Rad tudi pišem. Sem velik nostalgik. Kar pa ne pomeni, da živim v preteklosti, rečem lahko, da živim za "danes" (ker ne vem kaj bo prinesel jutri, včeraj pa je že mimo).


Moji priljubljeni izreki so: "Samo brez panike!", "Saj bo boljše!", "Sto ljudi sto čudi.", "Kaj češ tak je." in "Boljše popiti dva dobra piva kot eno slabo."

 

Sedaj vsako prosto minuto posvetim svojemu sinu (8), ki mi v življenju (kakor osladno se to sliši) pomeni res VSE. Zavedam se, da bo kmalu odrastel in bo rekel "Foter, daj mi mir...", zato mu sedaj nudim najboljše možno otroštvo. Sem mu vrstnik, prijatelj, vzor in ko treba tudi avtoriteta. Ne samo oče, ampak vse v paketu.

 

3 najbolj neumne stvari o meni:

- uf, tega je pa resnično preveč za objavo.